Di-ethylftalaat (DEP)

Vanaf   € 10,00
Art Nr:
29570
Eenheid:
Aantal:
  

Di-ethylftalaat (DEP)

Di-ethylftalaat (DEP) is een veel gebruikt solvent voor het oplossen van harsachtige geurstoffen, waaronder natuurlijke harsen als benzoë en opoponax.

Di-ethylftalaat is niet giftig, niet irriterend of anderszins schadelijk, noch op korte termijn, noch op lange termijn, het is niet makkelijk ontvlambaar en lost veel geurstoffen op. Het is geen gevaarlijke stof in de zin der wet (REACH/CLP).

Doordat DEP veilig is is het gebruik ervan niet beperkt in cosmetica of in welke andere toepassing dan ook. Een praktisch punt om rekening mee te houden is dat DEP een goed reukloos fixatiemiddel in parfums is, als fixatie niet gewenst is kan beter een ander solvent worden gebruikt.

De INCI naam van di-ethylftalaat is Diethyl Phtalate.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende eenheden

Eenheid Art Nr Verkoop Gewicht Informatie
100 ml 29570-7 € 10,00 0,20
250 ml 29570-8 € 20,00 0,35