Klik op het plaatje hierboven
voor een grotere weergave

Mangoboter

Vanaf   € 7,00
Art Nr:
11072
Eenheid:
Aantal:
  

Mangoboter

Mangoboter wordt uit de zaden van mangovruchten gehaald. Net als andere boters smelt ook mangoboter ongeveer bij lichaamstemperatuur.
Mangoboter kan net als cacaoboter en sheabutter worden gebruikt in lippenbalsem, boddybutter en lippenzalf. De werking lijkt sterk op die van sheabutter, alleen spreidt mangoboter beter over de huid en voelt daardoor wat minder vet aan.

Mangoboter is redelijk goed houdbaar en wordt niet snel rans. Onze mangoboter is geraffineerd.

De Hekserij verkoopt géén producten die bedoeld zijn voor gebruik in levensmiddelen of voor ander inwendig gebruik. Dit product is GEEN uitzondering. Zie ook: Levensmiddelen.

Mangoboter is een plantaardig vet. De INCI naam is Mangifera Indica Seed Butter.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende eenheden

Eenheid Art Nr Verkoop Gewicht Informatie
100 g 11072-7 € 7,00 0,10
250 g 11072-8 € 12,00 0,32