Klik op het plaatje hierboven
voor een grotere weergave

Panthenol 75%

Vanaf   € 2,50
Art Nr:
10503
Eenheid:
Aantal:
  

Panthenol 75%

Panthenol, beter: D-Panthenol of voluit dextro panthenol is een populaire stof in de reclame voor cosmetica producten. Meestal wordt het dan Provitamine B5 genoemd, omdat mensen het woord vitamine met gezond associëren. Panthenol is niet zozeer gezond, als wel een mogelijk nuttige toevoeging aan lotions, shampoo, crèmes en dergelijke. Het is een conditioner voor zowel huid als haar, het houdt vocht vast, waardoor het uitdroging voorkomt. Voor zover bekend is panthenol volkomen onschadelijk voor de huid. Panthenol zou mogelijk ook wondhelend werken.
Andere namen voor panthenol zijn d-panthenol en provitamine B5. Onze panthenol is een oplossing van 75% panthenol in water. Gebruik panthenol in een concentratie van maximaal 5%.

De INCI naam van Panthenol is Panthenol, Aqua.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende eenheden

Eenheid Art Nr Verkoop Gewicht Informatie
10 ml 10503-4 € 2,50 0,05
50 ml 10503-6 € 6,00 0,10
250 ml 10503-8 € 18,00 0,32