Mica zijdewit

Vanaf   € 3,00
Art Nr:
10851
Eenheid:
Aantal:
  

Mica zijdewit

Mica zijdewit is fijn verdeeld micapoeder zonder toevoeging van andere pigmenten.

Mica zijdewit zorgt voor matte glans en een licht glitterend effect in cosmetica. Het wordt veel gebruikt als onderdeel van de basis voor poeders en decoratieve make-up. Het is volledig zeepbestendig. In water lost het niet op, dus bij gebruik in bijvoorbeeld shampoo geeft het een ondoorzichtig glittereffect, of zakt het naar de bodem van de fles, dit hangt af van de stroperigheid van het product. Omdat we in de laatste jaren meerdere keren van leverancier moesten wisselen kunnen batches afwijken qua deeltjesgrootte.

INCI: Mica.

Wij en anderen hebben in de loop van de tijd verschillende namen gebruikt voor dit product, vergelijkbare namen zijn en worden ook gebruikt voor andere pigmenten. Om te helpen met zoeken een lijst van alternatieve namen:
- Zijdewit
- Mica
- Seidenweiß

Dit product bevat uitsluitend bestanddelen die door ECOCERT als natuurlijk worden beschouwd.

Zie hier voor meer informatie over pigmenten.

Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende eenheden

Eenheid Art Nr Verkoop Gewicht Informatie
10 g 10851-4 € 3,00 0,03
50 g 10851-6 € 8,00 0,08